Search
  • Marcus Ternstedt

STADSHUBBEN INLEDER SAMARBETE MED SENSAPP!

Updated: Aug 8, 2019


Sensapp är stolta att presentera ytterligare ett samarbete med en av Sveriges ledande nätoperatörer inom LoraWan, Stadshubbsalliansen. Stadshubben omfattar många av Sveriges ledande stadsnät vilket ger Sensapp möjligheten att nå ut med våra tjänster inom smalbanstekniken. Vi ser med spänning fram emot ett långsiktigt och givande samarbete tillsammans med "hubben" och dess partners!


Om Stadshubbsalliansen


En Stadshubb är ett regionalt LoRaWAN™ med en öppen konkurrensneutral affärsmodell. Det innebär att alla som har behov av att kommunicera med LoRa-sensorer enkelt kan göra det utan att själv behöva varken bygga eller drifta en egen infrastruktur. Den lokala Stadshubben erbjuder en säker uppkoppling på lika villkor.


StadshubbsAlliansen är ett växande antal regionala Stadshubbar som samverkar både affärsmässigt och tekniskt för att erbjuda robust och konkurrenskraftig trådlös infrastruktur för Internet of Things.

Medlemmarna i StadshubbsAlliansen är regionala stadsnät med lång erfarenhet av att erbjuda digitala kommunikationslösningar och äger egna fibernät vilka används som en viktig kommunikationslänk i Stadshubbarna. Det innebär att andra kompletterande fiberbaserade förbindelsetjänster även kan erbjudas för andra behov än LoRa.

Medlemmarna är helt eller delvis kommunalt ägda med lång och djup erfarenhet av att jobba med såväl infrastruktur som samhällsbyggnad samt med alla typer av lokala aktörer inom näringsliv och med privat kunder.

30 views0 comments
kontakt

Lilla Bommen 6

Våning 4

411 04 Göteborg

Tel: 0725-132100

info@sensapp.se

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Copyright © Sensapp 2019 All rights reserved